Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Etelä-Amerikan kiertomatkaEtelä-Amerikan kiertomatka | KILROY
Etela Ja Vali Amerikka Map

Matkareitti

✈️ Helsinki - Bogota - Quito - Lima - Panama City - Helsinki

Reissu starttaa Kolumbian Bogotasta, jossa voit viettää pari päivää tutustuen kaupunkiin haluamallasi tavalla. Sitten matka jatkuu Ecuadorin Quitoon, josta saa alkuunsa myös reissun hintaan sisältyvä seikkailumatka aina Perun pääkaupunki Limaan saakka. Tähän 15 päivän matkaan kuuluu mm. pysähdykset Tenan kaupungissa, adrenaliiniaktiviteeteista tunnetun Banosin alueella, sekä vielä ennen Limaa Cuenca, Mancora ja Trujillo. Lisää halutessasi Perun etappiin vaellus Machu Picchulle.

Limasta matka jatkuu vielä lentäen Väli-Amerikan puolelle Panama Cityyn – joka on puolestaan mitä mainioin aloituspaikka Väli-Amerikan seikkailuille, jos aikataulusi vain antaa periksi!

Etelä-Amerikan kiertomatka - Kolumbia - KILROY

Stop #1: Bogota, Kolumbia

Bogota on iso, energinen ja värikäs kaupunki, joka tarjoaa loistavat puitteet tämän kiertomatkan aloitusetapille. Tutustu erilaisiin naapurustoihin, heittäydy yöelämän pyörteisiin, testaa ravintoloita ja kiertele nähtävyyksillä: Bogotassa riittää tekemistä!

Kolumbia ja Bogota ovat kasvattaneet suosiotaan viime aikoina, mutta sekaan mahtuu vielä hyvin, ja Kolumbia onkin loistava Etelä-Amerikan kohde väljemmillä turistivesillä viihtyville reissaajille.

Jos Karibian merituulet ja herkullinen ruoka houkuttelevat, Bogosta käsin on myös varsin kätevää käydä kääntymässä Karibian meren rannalla.

Etelä-Amerikan kiertomatka - Ecuador - KILROY

Stop #2: Quito, Ecuador

Tämän kiertomatkan toisena pysähdyspaikkana on Ecuador ja sen pääkaupunki Quito. Erityisen palkitseva pysähdyspaikka on Angel of Quito -patsas, jonka juurelta avautuvat hulppeat maisemat kaupunkiin ja tietenkin patsas itsessään on myös vaikuttava näky. Suosittelemme, että käppäilet ainakin La Florestan alueella ja tutustutat makuhermosi Urko-ravintolan annoksiin. Lisää suosituksia saat tietenkin hostelliltasi. Quito on mielenkiintoinen kaupunki, mutta moni reissaaja käyttää sitä vain välipysähdyspaikkana matkallaan Galapagossaarille - toki Galapagossaarten luonto on jotakin niin ainutlaatuista, että tällainen pikainen stop over -käytäntö on enemmän kuin ymmärrettävää! Galapagoksella hengailet yli 100-vuotiaiden kilpikonnien kanssa ja samo...

Etelä-Amerikan kiertomatka - KILROY

Kiertomatka Quitosta Limaan

Tästä alkaa todellinen seikkailu! Seuraavat 15 päivää ovat täynnä kokemuksia, huikeita maisemia ja kaikin puolin lepposaa menoa. Matkalle Ecuadorin Quitosta Perun Limaan mahtuu vaikka mitä, mutta takaamme, että erityisesti Ecuadorin Banos tekee lähtemättömän vaikutuksen. Tämä reissumuoto on helppo ja turvallinen ja loistava tapa tustua muihin reissaajiin ympäri maailman. Ennen kaikkea kuitenkin tämä reissu on täydellinen luontoseikkailuista nauttivalle: tässä yhdistyy täydellisesti vuoristo- ja sademetsämaisemat! Luonnon parhaimmiston lisäksi, tällä seikkailumatkalla hämmästelet mielettömiä historiallisia raunioita, joiden massiivisuutta, toiminnallisuutta ja rakennustyöntaitoa pohtiessa ei voi kuin ihmetellä. Matkareitille osuu sopivast...

Etelä-Amerikan kiertomatka - Peru - KILROY

Stop #3: Lima, Peru

Seikkailumatka päätyy Limaan, joka on muuten paljon enemmän kuin vain tavallinen iso kaupunki. Miten olisi varjoliito rannikolla tai laskettelu hiekkadyyneillä? Perusta ja Limasta ei voi tietenkään puhua ilman Machu Picchun mainitsemista. Vaellus Machu Picchulle ei sisälly tähän kiertomatkaan, mutta nyt kun kerran olet Limassa, vaelluksen lisääminen matkaohjelmaan ei ole juttu eikä mikään! Riippumatta siitä lähdetkö tarpomaan Machu Picchun huipulle vai et, suosittelemme ehdottomasti vierailua Inka-kulttuurin keskustassa, Cuzcon kaupungissa, jossa historian oppituokioiden lisäksi yhdistät matkaasi helposti myös vaikka pätkän espanjan opintoja: loppumatkan harjoitteletkin sitten kielitaitosi käytännössä. Yksi ehdoton Perun matkan kohokohdis...

Väli-Amerikan kiertomatka - Panama - KILROY

Stop #4: Panama City, Panama

Tämän kiertomatkan viimeinen etappi on maantieteellisesti Väli-Amerikan puolella. Panama City on raikas tuulahdus rantakaupungin rentoa elämää; elämää ja arkea, jossa urbaaniympäristö yhdistyy sulavasti hiekkarantoihin. Panamassa täytyy tietenkin poikeata hämmästelemässä sen kuuluisan kanavan massiivisuutta, mutta älä unohda rannalla loikoilua ja kaupungin tarjontaakaan. Suosittelemme myös San Blas -paratiisisaarilla poikkeamista.

Panama on myös mitä mainioin tukikohta lähteä kiertelemään Väli-Amerikkaa enemmänkin. Jos siis matka-aikataulusi sallii lisäseikkailut, suuntaa ihmeessä esimerkiksi Costa Ricaan. Jos taas koti kutsuu, niin tässä vaiheessa on aika pakata rinkka ja suunnata lentokentälle ja kohti paluulentoa.

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

Vähintään 2 kuukautta

Matkan startti

Bogota, Kolumbia

Päätepiste

Panama City, Panama

Hintaan sisältyy

Lennot, 15 päivän seikkailumatka

Alk. hinta*
2 341 EUR
Ota ilo irti Kolumbiasta, Perusta ja Ecuadorista ja päätä reissu vielä koukkaukseen Väli-Amerikan puolella Panamassa. Lähde monipuoliselle Etelä-Amerikan kiertomatkalle, kerää huikeiden maisemien auringonlaskuja ja -nousuja muistojen pankkiisi ja tutustu lämminhenkisiin ihmisiin matkan varrella.

Suosittelemme, että varaat tälle 4 maata yhdistävälle Etelä-Amerikan kiertomatkalle vähintään 2 kuukautta.

Jos Etelä-Amerikan kiertomatka houkuttelee, varaa aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä juuri sinun näköisesi unelmamatka! Matkasuunnittelu on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Pakettiin sisältyy
 • Lennot: Helsinki - Bogota - Quito // Lima - Panama City - Helsinki
 • Starttipaketti Quitossa
 • 15 päivän seikkailu Quitosta Limaan
  • 14 yön majoitukset
  • Paikalliset kuljetukset
  • Osa aterioista

Kysy tästä reissusta

Valmiina matkaan?

Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun tulet käymään joko Helsingin tai Turun toimistollamme ja kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Valmiina tälle matkalle?

Jos tämä Etelä- ja Väli-Amerikkaa yhdistelevä kombo kuulostaa houkuttelevalta, ota ihmeessä yhteyttä. Kerro, mitä haluat vaihtaa vai onko tämä tällaisenaan juuri se, mistä olet aina haaveillut. Me räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Luonnon parhaimmistoa

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti

Etela Ja Vali Amerikka Map

✈️ Helsinki - Bogota - Quito - Lima - Panama City - Helsinki

Reissu starttaa Kolumbian Bogotasta, jossa voit viettää pari päivää tutustuen kaupunkiin haluamallasi tavalla. Sitten matka jatkuu Ecuadorin Quitoon, josta saa alkuunsa myös reissun hintaan sisältyvä seikkailumatka aina Perun pääkaupunki Limaan saakka. Tähän 15 päivän matkaan kuuluu mm. pysähdykset Tenan kaupungissa, adrenaliiniaktiviteeteista tunnetun Banosin alueella, sekä vielä ennen Limaa Cuenca, Mancora ja Trujillo. Lisää halutessasi Perun etappiin vaellus Machu Picchulle.

Limasta matka jatkuu vielä lentäen Väli-Amerikan puolelle Panama Cityyn – joka on puolestaan mitä mainioin aloituspaikka Väli-Amerikan seikkailuille, jos aikataulusi vain antaa periksi!

Stop #1: Bogota, Kolumbia

Etelä-Amerikan kiertomatka - Kolumbia - KILROY

Bogota on iso, energinen ja värikäs kaupunki, joka tarjoaa loistavat puitteet tämän kiertomatkan aloitusetapille. Tutustu erilaisiin naapurustoihin, heittäydy yöelämän pyörteisiin, testaa ravintoloita ja kiertele nähtävyyksillä: Bogotassa riittää tekemistä!

Kolumbia ja Bogota ovat kasvattaneet suosiotaan viime aikoina, mutta sekaan mahtuu vielä hyvin, ja Kolumbia onkin loistava Etelä-Amerikan kohde väljemmillä turistivesillä viihtyville reissaajille.

Jos Karibian merituulet ja herkullinen ruoka houkuttelevat, Bogosta käsin on myös varsin kätevää käydä kääntymässä Karibian meren rannalla.

Stop #2: Quito, Ecuador

Etelä-Amerikan kiertomatka - Ecuador - KILROY

Tämän kiertomatkan toisena pysähdyspaikkana on Ecuador ja sen pääkaupunki Quito. Erityisen palkitseva pysähdyspaikka on Angel of Quito -patsas, jonka juurelta avautuvat hulppeat maisemat kaupunkiin ja tietenkin patsas itsessään on myös vaikuttava näky. Suosittelemme, että käppäilet ainakin La Florestan alueella ja tutustutat makuhermosi Urko-ravintolan annoksiin. Lisää suosituksia saat tietenkin hostelliltasi.

Quito on mielenkiintoinen kaupunki, mutta moni reissaaja käyttää sitä vain välipysähdyspaikkana matkallaan Galapagossaarille - toki Galapagossaarten luonto on jotakin niin ainutlaatuista, että tällainen pikainen stop over -käytäntö on enemmän kuin ymmärrettävää! Galapagoksella hengailet yli 100-vuotiaiden kilpikonnien kanssa ja samoilet vehreässä sademetsässä. Vastaavaa luontoseikkailua et muualta maailmasta löydä!

Kiertomatka Quitosta Limaan

Etelä-Amerikan kiertomatka - KILROY

Tästä alkaa todellinen seikkailu! Seuraavat 15 päivää ovat täynnä kokemuksia, huikeita maisemia ja kaikin puolin lepposaa menoa. Matkalle Ecuadorin Quitosta Perun Limaan mahtuu vaikka mitä, mutta takaamme, että erityisesti Ecuadorin Banos tekee lähtemättömän vaikutuksen.

Tämä reissumuoto on helppo ja turvallinen ja loistava tapa tustua muihin reissaajiin ympäri maailman. Ennen kaikkea kuitenkin tämä reissu on täydellinen luontoseikkailuista nauttivalle: tässä yhdistyy täydellisesti vuoristo- ja sademetsämaisemat!

Luonnon parhaimmiston lisäksi, tällä seikkailumatkalla hämmästelet mielettömiä historiallisia raunioita, joiden massiivisuutta, toiminnallisuutta ja rakennustyöntaitoa pohtiessa ei voi kuin ihmetellä. Matkareitille osuu sopivasti myös Amazonin sademetsä, jossa pysähdyt hetkeksi tutustumaan arkeen vehreyden keskellä.

Stop #3: Lima, Peru

Etelä-Amerikan kiertomatka - Peru - KILROY

Seikkailumatka päätyy Limaan, joka on muuten paljon enemmän kuin vain tavallinen iso kaupunki. Miten olisi varjoliito rannikolla tai laskettelu hiekkadyyneillä? Perusta ja Limasta ei voi tietenkään puhua ilman Machu Picchun mainitsemista. Vaellus Machu Picchulle ei sisälly tähän kiertomatkaan, mutta nyt kun kerran olet Limassa, vaelluksen lisääminen matkaohjelmaan ei ole juttu eikä mikään!

Riippumatta siitä lähdetkö tarpomaan Machu Picchun huipulle vai et, suosittelemme ehdottomasti vierailua Inka-kulttuurin keskustassa, Cuzcon kaupungissa, jossa historian oppituokioiden lisäksi yhdistät matkaasi helposti myös vaikka pätkän espanjan opintoja: loppumatkan harjoitteletkin sitten kielitaitosi käytännössä.

Yksi ehdoton Perun matkan kohokohdista on Titicaca-järvi, sen vaikuttavat maisemat ja idyllinen pikkukylä Huacachina. Lähde ja nauti valtavista hiekkadyyneistä ja palmupuiden reunustamista laguuneista.

Kaikista seikkailu- ja aktiviteettivaihtoehdoista saat tietenkin lisäinfoa kysymällä!

Stop #4: Panama City, Panama

Väli-Amerikan kiertomatka - Panama - KILROY

Tämän kiertomatkan viimeinen etappi on maantieteellisesti Väli-Amerikan puolella. Panama City on raikas tuulahdus rantakaupungin rentoa elämää; elämää ja arkea, jossa urbaaniympäristö yhdistyy sulavasti hiekkarantoihin. Panamassa täytyy tietenkin poikeata hämmästelemässä sen kuuluisan kanavan massiivisuutta, mutta älä unohda rannalla loikoilua ja kaupungin tarjontaakaan. Suosittelemme myös San Blas -paratiisisaarilla poikkeamista.

Panama on myös mitä mainioin tukikohta lähteä kiertelemään Väli-Amerikkaa enemmänkin. Jos siis matka-aikataulusi sallii lisäseikkailut, suuntaa ihmeessä esimerkiksi Costa Ricaan. Jos taas koti kutsuu, niin tässä vaiheessa on aika pakata rinkka ja suunnata lentokentälle ja kohti paluulentoa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.