Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Myanmarin kiertomatkaKapua vulkaaniselle Popon vuorelle Myanmarin kiertomatkalla - KILROY
Myanmar Classic Myanmar Map

Matkareitti

Yangon - Kultainen kivi - Yangon - Mandalay - Pagan - Kalaw - Inle-järvi - Yangon

Tällä kahden viikon reissulla ihmettelet mm. Inle-järven kelluvia puutarhoja, Paganin mahtipontisia temppeliraunioita, Mandalayn kauniita palatseja ja Kalawin vehreitä teeviljelmiä. Matkan aikana pääset tietenkin myös kurkistamaan miltä paikallisten ihmisten arki näyttää, kapuamaan yhdelle maan tärkeimmistä buddhalaismonumenteista, patikoimaan kauniissa vuoristomaisemissa - ja jakamaan kaikki nämä kokemukset samanhenkisen reissuporukan kanssa!

Hämmästele Kultaista kiveä Myanmarissa - KILROY

Päivät 1-3: Yangon & Kultainen kivi

Saapumisaikataulustasi riippuen voit lähteä ensin itsenäisesti tutustumaan Yangonin tarjontaan, sillä ensimmäisen reissupäivän ohjelmassa on ainoastaan muun matkapoppoon tapaaminen illan tuntumassa. Yangoniin palataan kuitenkin vielä kiertomatkan päätteeksi, joten ei hätää, vaikkei sinulla olisikaan tässä kohtaa ylimääräistä aikaa kaupungilla kiertelylle. Heti seuraavana aamuna otat suunnaksi Kin Punin pikkukaupungin Yangonista itään: tämä paikka toimii lähtöpisteenä buddhalaisten pyhiinvaellusreitille, joka johtaa ylös 1100 metrin korkeuteen, Kultaisen kiven monumentille. Varsinaisen pyhiinvaelluksen sijaan nouset vuorelle autokyydillä ja taitat loppumatkan patikoimalla. Kultainen kivi näyttää uhmaavan painovoimaa jyrkänteen reunalla, ja ...

Mandalayssa ihastelet upeita temppeleitä ja nähtävyyksiä - KILROY

Päivät 4-5: Mandalay

Neljäs reissuaamu alkaa aikaisella lennolla Myanmarin keskiosiin, Mandalayihin. Täällä luvassa on vierailuja toinen toistaan vaikuttavammilla temppeleillä ja monumenteilla. Pääset esimerkiksi hämmästelemään upeaa Kuthodaw Pagoda -aluetta valkeine torneineen sekä maan pyhintä Buddhaa, joka on mahtipontinen - 3,5 metrin korkuinen - kullasta ja pronssista valmistettu patsas. Seuraavana päivänä vuorossa on vierailu Myanmarin entisessä pääkaupungissa Amarapurassa. Täällä ylität maailman pisimmän tiikkipuusta valmistetun sillan, U Bein, ja vierailet Sagaingin kukkulalla ihastelemassa pagodien ja temppeleiden kuvittamaa maisemaa. Iltapäivä vierähtää seilaamalla pitkin Iravadijokea ja todistamalla joenpenkan päivittäistä arkea – voit bongailla esi...

Ihastele Paganin lukuisia buddhalaistemppeleitä Myanmarissa - KILROY

Päivät 6-8: Pagan

Mandalaysta matka jatkuu kohti kuuluisaa Pagania, jossa vietät seuraavat pari päivää tutkimalla tämän ikivanhan rauniokaupungin lukuisia buddhalaistemppeleitä. Pääset myös kiertelemään esimerkiksi Nyaung Oo -torilla ja näkemään paikallisten asukkaiden arkea.

Paganissa sinulla on mahdollisuus nousta kuumailmapallon kyytiin ihastelemaan alueen henkeäsalpaavan kauniita maisemia ilmasta käsin. Huomioithan kuitenkin, että kuumailmapallokyyti tulee varata etukäteen ja että niitä järjestetään vuosittain vain lokakuun alusta maaliskuun loppuun.

Popan vuorimaisemaa - KILROY

Päivät 9-10: Kalaw

Matka jatkuu auringon kuivattamien ja palmyrapalmujen täplittämien tasankojen halki Popan tulivuorelle. Kiipeä ylös tälle vulkaaniselle kukkulalle ihastelemaan sen huipulle rakennettuja pyhäkköjä ja pieniä temppeleitä.

Vielä saman päivän iltana saavutat Kalawin, jossa vietetään seuraavat kaksi yötä. Täällä luvassa on raikasta vuoristoilmaa sekä patikointia alueen kauniilla kukkuloilla: näiden reissupäivien aikana ihastelet mm. paikallisia teeviljelmiä, sitruslehtoja ja pikkukyliä. Lisäksi sinulla on omatoimista aikaa tutustua Kalawiin ja kierrellä sen vilkkailla toreilla.

Näe kalastajia työn touhussa Inle-järvellä Myanmarissa - KILROY

Päivät 11-12: Inle Lake

Hyppää junan kyytiin, hämmästele pikkukylien ja vuoristomaisemien kontrastia matkan varrella ja saavu lopulta Inle-järven tuntumaan. Seuraavat pari päivää vietät tämän järven kauniissa maisemissa ja pääset todistamaan paikallisten asukkaiden mielenkiintoisia elämäntapoja lähietäisyydeltä.

Inle-järvellä seilatessasi voit bongata esimerkiksi kalastajia työssään, joilla on aivan omanlaisensa soututapa: he seisovat veneessä toinen jalka melan ympärille kietoutuneena. Toinen kiehtova nähtävyys on järvellä sijaitsevat kelluvat kylät ja puutarhat, joissa paikalliset asukkaat kasvattavat hedelmiä ja vihanneksia.

Myanmarin kiertomatka huipentuu takaisin Yangoniin - KILROY

Päivät 13-14: Yangon

Reissu huipentuu takaisin Yangoniin, jolloin sinulla on aikaa tutustua paremmin tämän kaupungin tarjontaan. Viimeisenä iltana järjestetään myös jäähyväisillallinen koko matkaporukan kesken.

Seuraavana päivänä voit nousta paluulennolle Suomeen tai jatkaa seikkailujasi vielä pidempään - joko Myanmarissa, muualla Aasiassa tai ihan missä päin maailmaa tahansa!

Lue kaikki kerralla

Kesto

14 päivää

Kohde

Myanmar

Reissu tarjoaa

Kulttuuria, historiaa & luontoa

Hintaan sisältyy

Majoitukset, osa aterioista & aktiviteetteja

Alk. hinta*
1 572 EUR
Onko perinteiset reissukohteet tullut kierrettyä ja seuraavaksi kiikarissa olisikin jotain uutta ja ainutlaatuista? Miltä kuulostaisi matka yllätykselliseen Myanmariin? Tässä maailmankolkassa sinua odottelevat ikivanhat buddhalaistemppelit, uskomattoman kaunis luonto ja vieraanvaraiset paikalliset.

Myanmar - joka tunnetaan yleisesti myös nimellä Burma - on monelle vieras ja ehkä jopa salaperäiseltä kuulostava matkakohde. Tämä maa on eri etnisten ryhmien keskittymä ja pullollaan aivan omanlaistaan, kiehtovaa kulttuuria sekä upeita kohteita kierrettäväksi.

Voit varata tämän matkan sellaisenaan tai muokata siitä unelmiesi reissukokonaisuuden yhdessä kanssamme. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

Hintaan sisältyy
 • 14 päivän kiertomatka 
 • Majoitukset
 • Paikalliset kuljetukset 
 • Osa aterioista: 13 x aamiainen, 1 x lounas, 1 x illallinen, varaa lisäksi 200-280 € hintaan kuulumattomia ruokailuita varten.
 • Osa aktiviteeteista 

Kysy tästä reissusta

Valmiina matkaan?

Toteuta haaveesi ja hyppää elämäsi seikkailuun! Buukkaa reissu sellaisenaan tai muokkaa siitä toiveidesi mukainen reissukokonaisuus yhdessä kanssamme. Kauttamme saat hoidettua myös matkavakuutukset ja muut aktiviteetit unelmiesi matkalle.

Paras tapa päästä alkuun matkasuunitelmissa on tulla käymään joko Helsingin tai Turun toimistollamme. Voit toki varata suunnitteluajan myös puhelintapaamiseen.

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Myanmarin matkasta?

Jos tämä Myanmarin lomakokonaisuus kuulostaa houkuttelevalta, ota ihmeessä yhteyttä. Kerro, jos jotain puuttuu vai onko tämä tällaisenaan juuri se, mistä olet aina haaveillut. Räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman. Kysyminen ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Lisää kulttuurimatkoja maailmalla

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti

Myanmar Classic Myanmar Map

Yangon - Kultainen kivi - Yangon - Mandalay - Pagan - Kalaw - Inle-järvi - Yangon

Tällä kahden viikon reissulla ihmettelet mm. Inle-järven kelluvia puutarhoja, Paganin mahtipontisia temppeliraunioita, Mandalayn kauniita palatseja ja Kalawin vehreitä teeviljelmiä. Matkan aikana pääset tietenkin myös kurkistamaan miltä paikallisten ihmisten arki näyttää, kapuamaan yhdelle maan tärkeimmistä buddhalaismonumenteista, patikoimaan kauniissa vuoristomaisemissa - ja jakamaan kaikki nämä kokemukset samanhenkisen reissuporukan kanssa!

Päivät 1-3: Yangon & Kultainen kivi

Hämmästele Kultaista kiveä Myanmarissa - KILROY

Saapumisaikataulustasi riippuen voit lähteä ensin itsenäisesti tutustumaan Yangonin tarjontaan, sillä ensimmäisen reissupäivän ohjelmassa on ainoastaan muun matkapoppoon tapaaminen illan tuntumassa. Yangoniin palataan kuitenkin vielä kiertomatkan päätteeksi, joten ei hätää, vaikkei sinulla olisikaan tässä kohtaa ylimääräistä aikaa kaupungilla kiertelylle.

Heti seuraavana aamuna otat suunnaksi Kin Punin pikkukaupungin Yangonista itään: tämä paikka toimii lähtöpisteenä buddhalaisten pyhiinvaellusreitille, joka johtaa ylös 1100 metrin korkeuteen, Kultaisen kiven monumentille. Varsinaisen pyhiinvaelluksen sijaan nouset vuorelle autokyydillä ja taitat loppumatkan patikoimalla. Kultainen kivi näyttää uhmaavan painovoimaa jyrkänteen reunalla, ja sen luota aukeavat päätähuimaavat näkymät, joita kelpaa ihastella.

Päivät 4-5: Mandalay

Mandalayssa ihastelet upeita temppeleitä ja nähtävyyksiä - KILROY

Neljäs reissuaamu alkaa aikaisella lennolla Myanmarin keskiosiin, Mandalayihin. Täällä luvassa on vierailuja toinen toistaan vaikuttavammilla temppeleillä ja monumenteilla. Pääset esimerkiksi hämmästelemään upeaa Kuthodaw Pagoda -aluetta valkeine torneineen sekä maan pyhintä Buddhaa, joka on mahtipontinen - 3,5 metrin korkuinen - kullasta ja pronssista valmistettu patsas.

Seuraavana päivänä vuorossa on vierailu Myanmarin entisessä pääkaupungissa Amarapurassa. Täällä ylität maailman pisimmän tiikkipuusta valmistetun sillan, U Bein, ja vierailet Sagaingin kukkulalla ihastelemassa pagodien ja temppeleiden kuvittamaa maisemaa. Iltapäivä vierähtää seilaamalla pitkin Iravadijokea ja todistamalla joenpenkan päivittäistä arkea – voit bongailla esimerkiksi puhveleiden vetämiä kärryjä ja pyykinpesijöitä työn touhussa.

Päivät 6-8: Pagan

Ihastele Paganin lukuisia buddhalaistemppeleitä Myanmarissa - KILROY

Mandalaysta matka jatkuu kohti kuuluisaa Pagania, jossa vietät seuraavat pari päivää tutkimalla tämän ikivanhan rauniokaupungin lukuisia buddhalaistemppeleitä. Pääset myös kiertelemään esimerkiksi Nyaung Oo -torilla ja näkemään paikallisten asukkaiden arkea.

Paganissa sinulla on mahdollisuus nousta kuumailmapallon kyytiin ihastelemaan alueen henkeäsalpaavan kauniita maisemia ilmasta käsin. Huomioithan kuitenkin, että kuumailmapallokyyti tulee varata etukäteen ja että niitä järjestetään vuosittain vain lokakuun alusta maaliskuun loppuun.

Päivät 9-10: Kalaw

Popan vuorimaisemaa - KILROY

Matka jatkuu auringon kuivattamien ja palmyrapalmujen täplittämien tasankojen halki Popan tulivuorelle. Kiipeä ylös tälle vulkaaniselle kukkulalle ihastelemaan sen huipulle rakennettuja pyhäkköjä ja pieniä temppeleitä.

Vielä saman päivän iltana saavutat Kalawin, jossa vietetään seuraavat kaksi yötä. Täällä luvassa on raikasta vuoristoilmaa sekä patikointia alueen kauniilla kukkuloilla: näiden reissupäivien aikana ihastelet mm. paikallisia teeviljelmiä, sitruslehtoja ja pikkukyliä. Lisäksi sinulla on omatoimista aikaa tutustua Kalawiin ja kierrellä sen vilkkailla toreilla.

Päivät 11-12: Inle Lake

Näe kalastajia työn touhussa Inle-järvellä Myanmarissa - KILROY

Hyppää junan kyytiin, hämmästele pikkukylien ja vuoristomaisemien kontrastia matkan varrella ja saavu lopulta Inle-järven tuntumaan. Seuraavat pari päivää vietät tämän järven kauniissa maisemissa ja pääset todistamaan paikallisten asukkaiden mielenkiintoisia elämäntapoja lähietäisyydeltä.

Inle-järvellä seilatessasi voit bongata esimerkiksi kalastajia työssään, joilla on aivan omanlaisensa soututapa: he seisovat veneessä toinen jalka melan ympärille kietoutuneena. Toinen kiehtova nähtävyys on järvellä sijaitsevat kelluvat kylät ja puutarhat, joissa paikalliset asukkaat kasvattavat hedelmiä ja vihanneksia.

Päivät 13-14: Yangon

Myanmarin kiertomatka huipentuu takaisin Yangoniin - KILROY

Reissu huipentuu takaisin Yangoniin, jolloin sinulla on aikaa tutustua paremmin tämän kaupungin tarjontaan. Viimeisenä iltana järjestetään myös jäähyväisillallinen koko matkaporukan kesken.

Seuraavana päivänä voit nousta paluulennolle Suomeen tai jatkaa seikkailujasi vielä pidempään - joko Myanmarissa, muualla Aasiassa tai ihan missä päin maailmaa tahansa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.