Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Budapestin matka - KILROY
Budapestin matka - KILROY

Budapestin matka

Kahden miljoonan asukkaan Budapest jakautuu Budaan Tonavan länsipuolella ja Pestiin Tonavan itäpuolella. Budan puolella kannattaa kiivetä linnavuorelle ja Gellert-kukkulalle - Pestin puolelta löytyvät parhaimmat putiikit shoppailuun sekä viehättävä rantabulevardi, jota pitkin kävellessäsi matka alkaa viimeistään tuntua satumaiselta. Kauppahalleissa voit antaa herkullisten salamien ja muiden taivaallisuuksien viedä kielesi. Unkari tarjoaa erilaisia herkkuja. Hintoja kannattaa kuitenkin vertailla, eikä tinkiminenkään ole kiellettyä.

Hyvä tapa nähdä kaupunkia ja samalla irtautua sen vilskeestä on lähteä Tonavan risteilylle. Jos kaipaat vielä enemmän luonnon rauhaa, kannattaa lähteä päiväksi kaupungin ulkopuolella sijaitseville viinitiloille. Myös seudun järvialueet ovat hyvä päiväretken kohde.

Budapestin yöelämä


Tonavan rannalla sijaitsevat suositut ulkoilmaklubit Buddha Beach ja Retro Beach Pestin puolella sekä Zöld Pardon, Cafe del Rio ja laivaklubi A38 Budan puolella kuuluvat suosikkeihimme.

Livemusaa on tarjolla todella paljon. Suuntaa esimerkiksi Budapest Jazz Clubiin tai Take Fiveen. Jos haluat paikallisten musadiggarien seuraan, nappaa taksi, ja suuntaa Fonoon. Keskustan ulkopuolella sijaitsevan klubin yhteydessä on pieni levykauppa, josta saa paikallisten bändien levyjä. Perusbaarit ja klubit on lähes poikkeuksetta Pestin puolella. Menoa löytyy esimerkiksi turistien suosimalta Váci Utca -kävelykadulta ja paikallisten suosimalta, täynnä ravintoloita olevalta Ráday Utca -kadulta.

Museoita koluttavaksi


Terrorin talo on entinen natsien ja kommunistien päämaja, joka valmistui museoksi vuonna 2002. Sieltä käsin on johdettu Hitlerin ja Stalinin terroria, ja itse talon kellarissa on näytteillä sellit, joissa kidutettiin ja tapettiin satoja ihmisiä vuosina 1944-1956. Unkarin kansallismuseossa voit ihailla paitsi keskiaikaisia veistoksia ja uudempaa taidetta myös vanhoja kruununjalokiviä. Budan linna ympäristöineen vie pikamatkalle läpi Unkarin historian. Täällä on jäänteitä aina keskiajalta asti. Memento-puistoon on kerätty kommunismin ajan patsaita, mikä takaa erikoisen tunnelman ja historian siipien havinaa.

Syöminen Budapestissa


Budapestissa kannattaa panostaa perinteisiin unkarilaisiin ruokiin. Gulassikeitot ja muut paprikaherkut kuuluvat useimpien ravintoloiden listoille.

Sir Lancelot vie sinut keskiaikaisiin pitoihin! Tarjolla on unkarilaisia herkkuja keskiaikaiseen tyyliin. Annokset ovat tosi isoja, ja niiden välissä voi nauttia ohjelmanumeroista - melkein kuin keskiaikainen ruhtinas. Panimoravintola Kaltenberg, jossa on tarjolla unkarilaista ruokaa ja ravintolan omaa bisseä, on tunnelmallinen kellariravintola.

Palatsimaiset Budapestin kylpylät


Budapestin turkkilaisesta menneisyydestä ovat näkyvimpänä muistona jäljellä lukuisat kylpylät. Széchenyi-kylpylä on Euroopan suurin ja paikallisten suosima. Toinen suosittu kylpylä on nimeltään Gellert. Jugendtyylisenä tämä ei ole kaupungin perinteisin kylpylä, mutta kenties tyylikkäin. Paikallisten lisäksi turistit suosivat tätä kylpylää. Rudas-kylpylässä Tonavan rannalla on viikonloppuisin yöbileitä. Rudas on perinteikäs vanha kylpylä, jossa voit aistia autenttista turkkilaista tunnelmaa. Näkymä kahden kaupungin yli

Liikkuminen Budapestissa


Budapestissa on laaja julkisen liikenteen verkosto. Metron lisäksi voit liikkua ratikalla, bussilla ja trollibussilla. Älä kuitenkaan luota aikatauluihin! Jos matkustat bussilla, kannattaa ottaa huomioon, että joillain linjoilla liikennöi busseja, joiden linjanumero on merkitty punaisella. Nämä ovat pikavuoroja, jotka eivät pysähdy kaikilla pysäkeillä.

Opiskelijoille on tarjolla erityisen edullinen 30 päivän lippu, johon oikeuttaa esimerkiksi KILROYn kautta saatava kansainvälinen ISIC-kortti. Vaikket olisikaan kaupungissa niin kauan, tulee kuukauden opiskelijalippu esimerkiksi tavallista viikkolippua halvemmaksi! Ole varuillasi, jos törmäät kaupungin pahamaineisiin lipuntarkastajiin. Kauhutarinat kertovat matkailijoita huijaavista korruptoituneista tarkastajista, jotka eivät puhu englantia. Vältä antamasta heille lippuasi, vaan pidä siitä kiinni mahdollisen tarkastuksen ajan.

Opintomatka Budapestiin


Budapest on loistava kohde itsenäisen reissaamisen lisäksi myös erilaisille ryhmämatkoille! Ryhmässä reissaamisen ei tarvitse olla tylsää eikä se sitä olekaan, kun hoidat homman KILROYn tyyliin! Budapestilla on paljon kulttuuritarjontaa ja tällä kauniilla kaupungilla on paljon tarjottavanaan opintomatkalaisille. Vihjase siis opettajalle tai pistä oma porukka kokoon esim. harrastuspiiristä ja lähde opintomatkalle Budapestiin!

Reissaamisen asiantuntijoidemme joukosta löytyy luonnollisesti myös opintomatkoihin ja muihin ryhmämatkoihin erikoistuneita spesialisteja, joten suunnittelu ja toteutus ei ole onglema!

Budapest kartalla

Kahden miljoonan asukkaan Budapest jakautuu Budaan Tonavan länsipuolella ja Pestiin Tonavan itäpuolella. Lähde kaupunkilomalle Keski-Eurooppaan, tutustu kaupungin historiaan ja nauti olostasi lukuisissa kylpylöissä, piipahda jokiristeilyllä ja vuokraa auto päiväksi viinitilalla vierailua varten. 

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kysy pois!

Aktiviteetteja Budapestissa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.