Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Matka Prahaan - KILROY
Matka Prahaan - KILROY

Matka Prahaan

Tšekkien pääkaupunki Praha sijaitsee Vltava-joen laaksossa. Se on maan talouden, politiikan ja kulttuurin sydän sekä noin 1,5 miljoonan asukkaan koti. Prahan suosio reissukohteena on valtava. Se painii samassa liigassa Euroopan tärkeimpien turistikaupunkien — Berliinin, Lontoon, Madridin, Pariisin ja Rooman kanssa. Prahan matkojen suosion kasvu on nostanut hintoja, mutta kaupungin hintataso on edelleen erittäin alhainen muihin Euroopan matkailukaupunkeihin verrattuna. Täällä on mahdollisuus viettää mahtava kaupunkiloma edullisesti!

800-luvun lopulla perustetun kaupungin hyvin säilyneet historialliset alueet lukeutuvat UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle, eikä ihme, sillä Prahan historia ulottuu tuhansien vuosien päähän! Ikivanhaa Prahan linnaa pidetään maailman kookkaimpana ja sieltä avautuvat näkymät ovat huikeat.

Prahan vanha kaupunki


Prahan vanha kaupunki — Staré Mêsto — on vastustamaton paikka mukulakivikatuineen. Vaeltele päämäärättömästi romanttisella päiväkävelyllä, tee tutkimusretkiä pikkuputiikkeihin tai ihmettele Mêston koristeellista arkkitehtuuria. Alue muuttaa ilmettään hämärän laskeuduttua: katutaiteilijat ja muusikot ilmestyvät kujille esittämään taitojaan lempeiden tuulten puhallellessa Vltavalta. Vanhan kaupungin aukioilla seistessä entisaikojen tunnelmat tulevat lähelle ja ajatukset karkaavat menneeseen.

Suurin osa Prahan ravintoloista, leppoisista kahviloista ja kaupoista sijaitsee vanhassa kaupungissa. Prahan putiikeissa teet jymylöytöjä, ainakin jos jaksat nähdä hieman vaivaa. Seilaa trendiliikkeistä salamyhkäisiin antiikkikauppoihin!

Arkkitehtuuria Vltavan varrella


Ylitä kaunis Vltava vuonna 1357 rakennettua Kaarlen siltaa pitkin, joka on peräti 10 metriä leveä ja 500 metriä pitkä. Päiväsaikaan sillalla on melkoinen trafiikki, kun matkalaiset, paikalliset maalarit, jonglöörit ja erilaiset katutaiteilijat kohtaavat. Silta on erityisen tunnelmallinen syksyllä turistimassojen siirryttyä työpöytiensä ääreen, joten Prahan matkan tekemistä syksyllä kannattaa harkita.

Lähde tsekkaaman Tšekin pisimmän joen, Vltavan, rantamaisemia myös vedenpinnalta käsin meloen tai hyppää vaikka jazzveneen kyytiin!

Vltavan toiselta puolelta löydät Malá Stranan korttelin, jonka teitä reunustavat Prahan vanhimmat barokkityyliä edustavat rakennukset ja palatsit. Keskiajan tunnelmia heijastelevilla kaduilla on vähintäänkin kiehtovaa kävellä.

Kiinnostavan kontrastin Malá Stranan historiallisille kujille saat suunnistamalla kummalliselle toimistorakennukselle, Tanssivalle talolle, joka tunnetaan myös nimellä The Drunken House. Talo edustaa modernia arkkitehtuuria mielikuvituksellisimmillaan. Rakennuksen yläkerroksista silmiesi eteen piirtyvät upeat kaupunkinäkymät! Ihaile maisemia samalla kun täytät reissumasuasi rakennuksen ranskalaisen ravintolan suussasulavilla annoksilla.

Prahan nähtävyydet


Prahan keskiaikainen astronominen kello sijaitsee kaupungintalolla, vanhassa kaupungissa. Tutustu myös 1270-luvulla rakennettuun ikivanhaan synagogaan, uuden kaupungin Wenceslas-aukioon sekä juutalaiseen hautausmaahan. Katsasta suuresta kirkko- ja katedraalivalikoimasta ainakin Pyhän Vituksen katedraali sekä Pyhän Nikolauksen kirkko. Koristeellisen taiteen museo (17, Listopadu 2) ja kuuluisa graffitein koristeltu Lennon Wall takaavat hyvän taidepläjäyksen Prahan matkallesi. Laterna Magican tunnettu avantgardenistinen teatteri tarjoaa viihdykettä elokuvista konsertteihin sekä pantomiimi- ja belettiesityksiin.

Euroopan parhaat olutpanimot


Tšekeillä on pitkä oluiden valmistamisen historia, ja pitkän kokemuksen myötä valmistustaidot ovat tietysti hiotuneet huippuunsa. Monet pitävät tšekkioluita planeettamme parhaimpina! Savuiset krouvit, hospodat, kutsuvat siemailemaan Pilsner Urquellia ja Budweiser Budvaria. Staropramen-olut tehdään Prahassa. Pian huomaat, että prahalaiset ovat rempseää porukkaa, ja ennen kuin huomaatkaan, saat kutsun perinteisiin kotihippoihin. Vaikka Praha on olutkaupunki, maista myös maineikasta absinttia, jota saat mm. Vinohyhradyan alueen Žlutá pumpa -baarista.

Liikkuminen Prahassa


Prahan julkinen liikenne toimii mainiosti, mutta periaatteessa kaikkialle pääset kävellenkin. Aikataulut julkisiin löytyvät Czech Travel Guiden nettisivuilta. Tšekin rautatieyhtiö hoitaa junaliikenteen, ja voit junailla itsesi edullisesti muihinkin Euroopan kaupunkeihin. Hlavní nádraži on Prahan päärautatieasema.

Busseilla pääsee mukavasti, ja joskus junia nopeammin, liikkumaan paikasta toiseen, ainakin maan sisällä. Pitkänmatkan bussit lähtevät Florec-asemalta. Prahan metro kulkee aamuvarhaisesta keskiyön tienoille. Ratikka on myös oiva menopeli.

Matka Prahaan

Halutessasi voit vuokrata auton Prahasta. Varaudu siihen, että osa Prahan kaduista on hieman kapeampia kuin Suomessa. Jos käytät taksia, soita sellainen etukäteen kadulta nappaamisen sijaan ja tarkista, että mittari on päällä ja toiminnassa, muuten hinta saattaa kohota päätähuimaavaksi.

Lentokentältä pääsee kaupunkiin edullisesti ja helposti bussilla. Tarvitset kuitenkin Tšekin kruunuja. Valittavanasi on julkinen bussi ja laadukkaampi express-bussi.

Reissuvinkkit Prahaan


Tsekkaa netistä Prahan tuleva konserttitarjonta, sillä monet kuuluisuudet keikkailevat siellä erityisesti kesäaikaan.

Käväise Plzensky's Pilsen -olutpanimossa, niin saat erinomaisten makuelämysten lisäksi uuden näkökulman tuohon juomien juomaan.

Vaikka Praha on kaupunkien kaupunki, löydät erilaisen tšekkiläiskokemuksen tutkimalla muita pienempiä kyliä, jotka pursuavat perinteisiä festivaaleja. Sumavan kansallispuistossa on Risto-reippaille paljon tutkittavaa.

Opintomatka Prahaan


Praha on suosittu myös opintomatkakohteena, eikä ihme! Prahalla on paljon tarjottavaan opintomatkalaisille ja kaupungissa on helppo siirtyä paikasta toiseen, eli liikkuminen isojenkin ryhmien kanssa on helppoa. Rautaisten ammattilaistemme joukosta löytyy myös nimenomaan ryhmämatkoihin erikoistuneita spesialisteja, joten lentojen ja hostellien ryhmäbuukkaukset sekä opintovierailujen järjestelyt onnistuvat vaivatta.

Praha kartalla

Tšekkien pääkaupunki Praha sijaitsee Vltava-joen laaksossa. Se on maan talouden, politiikan ja kulttuurin sydän sekä noin 1,5 miljoonan asukkaan koti. Prahan suosio reissukohteena on valtava. Oiva kaupunki startata oma Euroopan valloitus. 

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kysy pois!

Aktiviteetteja Prahassa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.