Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Berliinin matka - KILROY
Berliinin matka - KILROY

Berliinin matka

Sähäköiden jazzjamien ja kauniiden katujen Berliini tarjoaa täydellisen kaupunkiloman, olitpa minkälainen matkailija tahansa. Bailaa aamuun asti tai syö maailman parasta mansikkakakkua. Vehreän kaupungin puistoissa levähdät performanssi- ja näyttelykierroksien lomassa.

Berliini

Berliinissä jokaisella kaupunginosalla on omat ominaispiirteensä. Tunnelma muuttuu heti, kun matkustat muutaman pysäkin metrolla. Kreuzbergissä suurin osa ihmisistä on turkkilaisia ja Charlottenburgissa viihtyvät vanhat rouvat minkkiturkkeineen.

Berliinin koko on päätähuimaava, München mahtuu kaupunkiin kaksi ja Pariisi seitsemän kertaa. Vaikka Berliini onkin Saksan pääkaupunki, se on varsin epäsaksalainen. Ennen Saksojen yhdistymistä Itä-Berliini oli käytännössä ainoa kaupunki Itä-Saksassa, jossa suvaittiin edes jonkinasteista erilaisuutta. Länsi-Berliini puolestaan oli Länsi-Saksan periferiaa. Näe historiallinen Berliinin muuri, tai ainakin se mitä siitä on jäljellä, sekä muut Berliinin nähtävyydet!

Monumentteja Berliinissä

Tempelhofin lentokenttä on yksi parhaista esimerkeistä natsien monumentaalisesta arkkitehtuurista. Toisen maailmansodan aikaan Länsi-Berliinin elämänlankana toimineen lentokentän toiminnot lakkautettiin vuonna 2008, minkä jälkeen Tempelhofin alue muunnettiin virkistysalueeksi, tosin vuoden 2015 pakolaiskriisin seurauksena Tempelhofiin alettiin majoittaa pakolaisia. Toinen vaikuttava maamerkki, jota Berliinin matkalla ei pidä missata, on vuoden 1936 olympialaisia varten rakennettu Berliinin olympiastadion, jonne mahtuu yli 74 000 katsojaa.

Berliinin puistot

Tiergartenin puistoa ei sovi sekoittaa eläintarhaan (Zooloogischer Garten), joka sekin tosin on vierailun arvoinen. Keskellä Berliiniä sijaitsevassa valtavassa vihreässä keitaassa pääset lepuuttamaan mieltäsi keskelle rauhaa ja hiljaisuutta. Toisaalta puistossa järjestetään usein myös kaikenlaista ohjelmaa. Keidas tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta sekä kaikenlaista ohjelmaa siellä kävijöille. Jos koet Tiergartenin ahtaaksi, voit suunnata keskustan tuntumassa sijaitsevaan Grunewaldin puistoon.

Perille Grunewaldiin pääset nopeasti S-Bahnilla. Saat käsityksen siitä, miten valtavasta alueesta on kyse, kun jatkat junamatkaasi koko puiston läpi. Viktoria-Luise-Platzin aukio Schönebergissä on kätevästi U4-linjan varrella. Aukiolla sijaitseva pieni puistikko on yhtä kaunis kuin nimensä. Suuntaa tänne nauttimaan piknikistä paikallisten ympäröimänä!

Berliinin museot

Museot saattavat kuulostaa tylsiltä ja vanhanaikaisilta, mutta älä jätä niitä väliin Berliinin matkallasi. Kaupungin museot ovat keskittyneet Museumsinsel - saarelle, jossa vietät helposti koko päivän antiikin ihmeitä ja 1800-luvun taidetta viidessä eri museossa tutkaillen.

Jos sinulla on aikaa vain yhdelle museolle, kannattaa valita Haus am Checkpoint Charlie. Täällä tutustut Berliinin muurin historiaan. Erityisen koskettavia ovat tarinat muurin yli yrittäneistä, ja niistä onnellisista, jotka selvisivät yrityksestä hengissä. Museo on valitettavan suosittu, mutta silti aivan must, jos 1900-luvun historia tai ihmissalakujetukset kiinnostavat. Vähemmän perinteinen museo on Beate Uhsen erotiikkamuseo. Zooloogischer Gartenin kupeessa sijaitseva museo esittelee useassa kerroksessa erotiikkaa eri vuosisadoilta.

Shoppaileminen Berliinissä

Berliinin legendaarisin shoppailukatu on Kurfürstendamm, josta löydät kalleimmat putiikit. Ku'damminakin tunnetulta pääkadulta kannattaa suunnata sivummalle. Jo muutaman korttelin päässä turistien määrä on olematon ja pikku putiikkeja on runsaasti. Gedächtniskirchen liepeiltä löydät nuorisomuotia sekä kuuluisan KaDeWe-tavaratalon. Pieniä muotiliikkeitä löytyy muun muassa Schönebergin kaupunginosasta Nollendorfplatzin metroaseman lähettyviltä. Trendikkäitä ja vähemmän sliipattuja kaupunginosia ovat Kreuzberg sekä Prenzlauer berg. Entisen Itä-Berliinin keskusta Alexanderplatzin ympäristössä tarjoaa lajitelman samantyylisiä liikkeitä kuin läntinen keskusta Zooloogischer Gartenin kulmilla.

Berliinin yöelämä


Bilehileen matka Berliiniin ei taatusti tuota pettymystä, Berliinin yöelämä kun on koko Saksan vilkkainta: monen mielestä maailman parhaat bileet löytyvät juuri täältä. Baareja ja klubeja on lukuisia, ja eri kaupunginosissa on omat juttunsa. Varsinkin konemusiikin ystävät viihtyvät varmasti Berliinin yössä, mutta toki musiikkia on tarjolla joka makuun. Viime vuosina Mitte on ollut Berliinin kaupunginosista menevin, mitä tulee yöelämään. Myös Kreuzbergissä ja Prenzlauer Bergissä on trendikkäitä baareja.

Berliinissä on useita ilmaislehtiä, jotka keskittyvät kaupungin yöelämään. Niitä on jaossa useimmissa baareissa ja monissa liikkeissä. Selaa esimerkiksi Zittyä tai englanninkielistä Exberlineriä. Muista, että parhaita klubeja ei välttämättä mainosteta, joten paikallisten kanssa juttelu ja vinkkien kysyminen todella kannattaa.

Elokuvia

Berliini tunnetaan hyvästä leffatarjonnastaan. Berlinale-elokuvafestarit järjestetään helmikuussa, mutta tämän kansainvälisen megatapahtuman lisäksi kaupungissa on tarjolla useampia pienempiä festivaaleja. Myös elokuvateatterien kirjo on Berliinissä laaja. Ota kuitenkin huomioon, että suurin osa ohjelmistosta on dubattu saksaksi. Alkuperäiskieliset ja tekstitetyt elokuvat tunnistat lyhenteistä OV ja OmU. Suosittelemme pientä taideleffoihin keskittynyttä teatteria fsk Kino am Oranienplatz. Ota metro Moritzplatzille, ja osta lippu saliin 1, jossa on valaistu suihkulähde!

Liikkuminen Berliinissä

Berliinissä voit liikkua monin eri tavoin. Nopein ja usein paras tapa liikkua on metro. U-linjojen tiheä verkosto kattaa koko keskustan ja S-linjoilla pääset nopeasti vähän kauemmas. Osa linjoista liikennöi läpi yön. Varsinkin viikonloppuisin pääset todennäköisesti perille ilman taksia. Matkailijahitti on bussi numero 100, jonka kyydistä näet päänähtävyydet. Parhaat näkymät löydät kaksikerroksisen bussin yläkerran etuosasta. Kävellen kannattaa liikkua silloin, kun pysyttelet saman kaupunginosan alueella. Jos haluat liikkua eri kaupunginosien välillä, tai vaikka toiselle puolelle kaupunkia, turvaudu metroon, sillä välimatkat ovat todella pitkiä.

Julkisiin liikennevälineisiin myydään useamman päivän lippuja, jotka tulevat päivälippua edullisemmiksi. Matkailijoille on myös lippuja, joihin sisältyy sisäänpääsy useisiin nähtävyyksiin. Ota huomioon, että nämä ovat tavallista lippua kalliimpia, joten sijoitus kannattaa vain, jos museot kiinnostavat.

Berliinin julkinen liikenne on jaettu kolmeen eri vyöhykkeeseen, ja matkaliput oikeuttavat matkustamaan kahden tai kolmen vyöhykkeen alueella. Jos aiot suunnata esimerkiksi Spandauhun tai Potsdamiin useampana päivänä, kannattaa ostaa kaikki kolme vyöhykettä kattava lippu. Useimmat päänähtävyydet sekä shoppailu- ja klubbailumestat kuitenkin sijaitsevat vyöhykkeiden A ja B sisällä.

Reissuvinkkimme Berliiniin


Saksalaiset puhuvat yleensä heikommin englantia. Berliinissä englantia puhutaan hyvin, mutta älä silti oleta saavasi englanninkielistä palvelua ainakaan turistirysien ulkopuolella. Varsinkin vanhemmat entisessä Itä-Saksassa asuneet ihmiset puhuvat vähän englantia, joten on fiksua opetella vähintään yleisimmät fraasit auf deutsch.

Vietä leppoisa sunnuntaiaamu berliiniläisittäin menemällä brunssille. Esimerkiksi Schönebergissä on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa tarjoillaa brunssia viikonloppuisin. Hinnat eivät päätä huimaa, ja yleensä saat syödä koko viikon edestä.

Milloin matkustaa Berliiniin

Sää suosii matkailijaa kesä-elokuussa, aivan kuin Suomessakin, mutta porukkaa Berliinissä on luonnollisesti eniten heinäkuussa. Kylmimpinä talvikuukausina lämpötila voi pudota nollan alapuolelle, mutta kunnon pakkasia Berliinissä tuskin kokee.

Opintomatka Berliiniin

Berliini on huippukohde ryhmämatkalaisille! Onko koulu- tai muulla opiskeluryhmälläsi kiinnostusta Berliiniin reissuun? Vinkkaa siis opettajalle, ohjaajalle tai ryhdy itse vaikka harrastusryhmäsi matkanjohtajaksi ja lähde opintomatkalle Berliiniin. Reissaamisen asiantuntijoidemme joukosta löytyy omat spesialistit ryhmämatkojen järjestämiseen, joten ryhmien lento- ja majoitusvaraukset sekä opintovierailujen järjestelyt onnistuvat helposti.

Berliini kartalla

Berliini on kenties Euroopan boheemein ja trendikkäin kaupunki. Se oli vuosikymmenien ajan jaettu kahtia, ja edelleen voit tuntea, kuinka matka Berliiniin tuntuu kattavan kaksi eri kaupunkia!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kysy pois!

Aktiviteetteja Berliinissä

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.