Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Firenzen matka - KILROY
Firenzen matka - KILROY

Firenzen matka

Firenze on kuvankauniin Toscanan pääkaupunki ja todellinen must-see matkalla Italiaan. Näin on etenkin silloin, jos tuntee sydämen paloa aitoa italialaista tunnelmaa kohtaan. Kaupunki tunnetaan renessanssin kehtona ja se tarjoaa lähes hengästyttävän valikoiman kokemuksia erityisesti kulttuurista kiinnostuneelle. Eikä tietenkään sovi unohtaa, että Firenze on Italian toinen muotipääkaupunki heti Milanon jälkeen. Jos siis shoppailuintoa on, Firenzen matka tarjoaa tähän lääkkeen.

Santa Maria del Fiore

Yksi kaupungin kulttuurisista vetonauloista on Santa Maria del Fioren katedraali Piazza del Duomon torilla. Ilman käyntiä täällä ei voi sanoa Firenzen matkan olevan täydellinen. Jo katedraalin ulkopuoli on häikäisevän upea punaisine, valkoisine ja vihreine marmorikaiverruksineen. Pelkästään näiden kaiverruksien ja kauniiden, kappelin ovissa olevien reliefien näkeminen on koko matkan väärti. Ei kuitenkaan kannata jättää väliin visiittiä itse katedraalissa. Kuuluisan renessanssitaiteilija Filippo Brunelleschin suunnitteleman jättimäisen kupolin alla seistessä tuntee paikan vaikuttavuuden luissa ja ytimissä asti.

Jos et kärsi korkean paikan kammosta, voit kiivetä portaita pitkin katedraalin katolle ja kupolin päälle pientä maksua vastaan. Pitkästä kipuamisesta saat mahtavan palkinnon - parhaan mahdollisen näkymän kaupunkiin, Arno-joelle ja ympäröiville vuorille.

Firenzen ykköskohteet

Jatka katedraalilta Firenzen vanhan kaupungin aukiolle, missä voit tervehtiä Michelangelon kuuluisaa David-patsasta. Täältä on lyhyt kävelymatka toiselle kaupungin tärkeimmistä kohteista, Ponte Vecchion sillalle,joka on suosittu nähtävyys erikoisen ulkomuotonsa vuoksi. Osaksi siltaa sen päälle on rakennettu taloja, mikä oli keskiajalla yleinen rakennusmuoto. Nykypäivänä sillan taloissa on lähinnä korukauppoja ja matkamuistomyymälöitä. Vaikka matka Firenzeen melkeinpä vaatii kävelyn pitkin Ponte Vecchiota, kannattaa erityisesti lomakausina varautua melkoiseen turistiloukkoon.

Vanhan kaupungin aukion takana ja joelle päin suunnatessa päätyy kuuluisaan Galleria degli Uffizi -taidemuseoon. Moni pitää sitä ehdottomana maailmanluokan museona, sillä se kätkee sisälleen sellaisia taideaarteita kuin Botticellin kuuluisat maalaukset Venuksen syntymä ja Kevät. Museon taidekokoelma on valtava, joten täällä kannattaa varautua viettämään ainakin puoli päivää. Koska Uffizi on suosittu turistikohde ja koska sisään mahtuu ainoastaan 600 kävijää kerrallaan, kannattaa varata vierailuaika museon nettisivuilta. Näin vältyt tuhlaamasta aikaa huimissa jonoissa. Vaikka museossa käyntiä varten on nähtävä hieman vaivaa, ovat sen uumenien aarteet kuitenkin kaiken vaivannäön arvoiset. Museo on siis ehdoton must-see matkalla Firenzeen.

Shoppailua muodin kakkospääkaupungissa

Firenzen kulttuuritarjonnan parissa voi helposti viettää ikuisuuksia, mutta jos kaipaat breikkiä historiasta, taiteesta ja kulttuurista saattaa pieni (tai suuri!) shoppausretki Firenzen moniin putiikkeihin olla paikallaan! Useimmat kaupoista ovat katedraalin ja joen välisellä alueella. Via Tornabuoni on kaikkein fiinein ostoskatu, missä suurimmilla vaate- ja kenkämerkeillä on lippulaivakauppansa. Tämän kadun loppupäästä, jokea kohti käveltäessä, löytyy kuuluisan italialaisen kenkäsuunnittelijan Salvatore Ferrogamon kenkämuseo. Museo sijaitsee keskiaikaisessa Palazzo Spini Feroni -palatsissa ja kenkien katselun aidossa italialaisessa palatsissa voikin sanoa olevan melkoinen kokemus jo itsessään. Palatsin kellari on muutettu museoksi, joka historiallisten valokuvien ja Ferrogamon kengistä kootun kokoelman kautta kertoo hänen jalkineidensa tarinan vuodesta 1930 alkaen. Näytteillä on yli 10 000 kenkää. Todellakin varteenotettava vaihtoehto Firenzen monille muille museoille!

Opintomatka Firenzeen

Toteuta kaveri- tai kouluporukalla ikimuistoinen opintomatka Firenzeen! Reissuasiantuntijoidemme joukossa on myös erityiset ryhmämatkojen spesialistit, jotka hoitavat monimutkaisetkin järjestelyt puolestasi.

Firenze kartalla

Keski-Italian Toscanassa sijaitseva Firenze on yksi Italian suosituimmista kaupungeista. Firenzen matkalta löytyy sekä uniikkia arkkitehtuuria, upeata taidetta, historiallista viehätystä että - tietenkin - shoppausta maailmankuuluun aitoitalialaiseen tyyliin. Lisäksi Firenzessä on uskomattoman romanttista! Tämä kaikki tekee Firenzestä erinomaisen kaupunkilomakohteen.

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kysy pois!

Aktiviteetteja Firenzessä

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.