Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Amsterdamin matka - KILROY
Amsterdamin matka - KILROY

Amsterdamin matka

 

Amsterdam - avoin & monipuolinen kaupunki


Amsterdamilla on maine liberaalina ja suvaitsevaisena kaupunkina, mutta Hollannin pääkaupunkia määrittävät monet muutkin asiat. Kompaktin kokoiseen Amsterdamiin ja sen monivaiheiseen historiaan sekä moniin kanaaleihin tutustut paikallistyyliin pyöräilemällä tai ihan vain jalan.


Amsterdamin kanaalit ja sillat

Amsterdam kilpailee Venetsian kanssa kanaalikaupunkien herruudesta. Venetsiaan verrattuna Amsterdamin valttikortti on liikkumisen helppous: katuja, puistoja ja siltoja kaupungissa riittää, eikä tilan puute pääse vaivaamaan (paitsi ehkä ruuhkaisimmissa turistinähtävyyksissä).

Amsterdamin sadoista silloista kuuluisin on luultavasti Amstel-jokea halkova Magere Brug. Suuntaa myös Reguliersgrachtin ja Herengrachtin kulmaukseen, josta löytyy "15 sillan silta". Illalla ja yöaikaan sillat valaistaan näyttävästi - erityisesti tällöin näkymä 15 sillan yli on vaikuttava ja varsin romanttinen.


Maailman kapein talo


Amsterdamin matkalla kaupunkia kierrellessäsi voit huomata lähes jokaisessa talossa jotain uniikkia ja muista rakennuksista poikkeavaa, mikä tekee kaupungista paitsi mielenkiintoisen myös erityisen kauniin. Esimerkiksi Singel 7:stä löydät maailman kapeimman talon, joka on vain metrin leveä. Varsin söpö ja varma valokuvauskohde siis! Todellisuudessa kadulle näkyy kuitenkin vain rakennuksen etuosa, sillä talo on sisältä paljon laajempi.

Amsterdamin rentouttavat puistot

Kun väsyt ratikoihin, pyöriin ja autoihin, suuntaa Vondelpark-puistoon, joka sijaitsee lähellä Leidsepleiniä. Varsinkin kesäisin puistot kuuluvat osaksi Amsterdamin matkaa! Tuo mukanasi alusta, eväitä ja juotavaa ja vain nauttia rentouttavasta hetkestäsi keskellä kaupunkia. Älä ylläty nähdessäsi vain alusvaatteisiin pukeutuneen miehen rullaluistelemassa puistossa, hän asuu siellä. Tuurilla tai ohjelman etukäteen tsekkaamalla saatat päätyä Vondelparkiin sopivasti jonkin keikan tai teatteriesityksen aikaan.

Toinen viihtyisä puisto on Westerpark, joka on enemmän nimenomaan paikallisten suosiossa ja jossa järjestetään kesäisin monia ulkoilmakonsertteja.


Amsterdamin markkinat


Amsterdamissa on useita markkinoita, joista jokaisella on oma tietty ilmapiirinsä. Kaikkein suosituin on vilkas Albert Cuyp Market, jossa tapaat niin paikallisia kuin matkaajiakian. Täällä teet vaatelöytäjä ja maistelet eksoottisia hedelmiä sekä maukkaita ruokia, joita on tarjolla kaikista maailman kolkista sopuhintaan.

Watergraafsmeerissä sijaitsevat Amsterdamin monikulttuuriset "maailman markkinat" eli Dappermarkin markkinat. Vuonna 2007 Dappermark ylsi National Geographicin Top 10 ostoskadut maailmalla -listalle ja sitä kutsutaankin myös "Amsterdamin helmeksi". Varaa aikaa Dappermarkissa pyörimiseen, sillä kojuja täällä on yli 250 ja markkina-alueen ympäristössäkin riittää mielenkiintoisia putiikkeja. Hintatasoltaan Dappermark on kaupungin halvimmasta päästä, joten shoppaamalle et matkabudjettiasi hevillä saa tuhlattua. Osta tuliaisiksi käsitöitä ja maistele ihania ruokia eri maiden keittiöistä – tutustu etenkin surinamilaisiin, marokkolaisiin ja turkkilaisiin tuotteisiin ja ruokiin.
Watergraafsmeerin alue on 10:n minuuutin päässä Amsterdamin keskustasta, kätevimmin paikan päälle pääset hyppäämällä 9-ratikan kyytiin.

Kirpputorilöytöjä voit puolestaan tehdä Waterloon markkinoilla lähellä Rembrandtpleiniä.


Amsterdam – kulttuuripääkaupunki

Amsterdam on Alankomaiden pääkaupunki, mutta samalla myös maan kulttuuripääkaupunki. Täältä löydät kansallismuseoita, teattereita, konsertteja – kaikkea mitä kulttuurin ystävä rakastaa! Tunnetuin ja tärkein museo on UNESCOn maailmanperintölistalla oleva Rijks-museo, jossa voit ihailla kuuluisimpia alankomaisia taideteoksia, kuten Rembrandtin Yövartiota.

Van Gogh-museo on sekin varsin tunnettu. Sieltä löydät yli 200 maalausta, 500 piirrosta ja 700 Van Goghin kirjettä. Tämän lisäksi museo tutustuttaa sinut 1800-luvun jälkimmäiseen puoliskoon, jolloin van Gogh eli.

Molemmat museot sijaitsevat museoalueella (Museumplein). Ratikka 2, joka lähtee keskusasemalta, pysähtyy kummankin museon edessä. Museoalueen lähellä sijaitsee myös Alankomaiden suurin konserttihalli, Het Concertgebouw. Samassa rakennuksessa toimii lisäksi alankomaiden kuninkaallinen orkesteri.

Interaktiivista toimintaa kaipaaville paikallinen Heureka, tiedemuseo Nemo, on oikea valinta. Vaihtelevissa näyttelyissä pääset itse kokeilemaan mitä erilaisempia asioita ja käyttämään kaikkia aistejasi samalla kun opit maailmastamme uusia asioita. Suuntaa myös laivan runkoa muistuttavan Nemon valtavalle kattoaukiolle, jossa tutustut halutessasi Energetica-ulkoilmanäyttelyyn ja kulutat aikaa vain hengaillen suurella terassilla kaupunkia katsellen. Se ei maksa mitään!


Amsterdamin yöelämä

Joku voisi väittää, ettei matka Amsterdamiin ole mitään ilman edes yhtä bileiltaa: Amsterdamin vilkas yöelämä on omaa luokkaansa, eikä ole niin väliä, minä viikonpäivänä haluat bailaamaan. Kaupungin parhaat klubit ja pubit sijaitsevat Amsterdamin kahden suurimman aukion Rembrandtpleinin ja Leidsepleinin tuntumassa. Juhli muiden matkaajien kanssa Rembrandtpleinin hoodeilla ja ota osaa hollantilaisten biletystapoihin De Pijpin ja Jordaanin alueilla, jonne on keskittynyt useita viihtyisiä baareja ja klubeja.


Matkavinkkejä Amsterdamiin


Amsterdamin matkalla Anne Frankin talolla vierailu on monille must. Varaa myös ehdottomasti aikaa Jordaanin alueen koluamiseen, sillä täältä löydät mitä eriskummallisempia puoteja kuten esimerkiksi pelkkiä hammasharjoja myyvän kaupan. Boheemin luonteensa takia alue on suosittu turistien keskuudessa, mutta Jordaanin eteläosat ovat hieman rauhallisempia kuin pohjoisen vilkas turistikuhina.

Jo aiemmin mainittu Nemo-museon kattoterassi on mitä mellyttävin paikka tsekata Amsterdamin maisemia ja seurata kaupungin vilinää. Punaisten lyhtyjen alueen läpi kävellessäsi taas päädyt Chinatowniin, josta löydät aasialaisten liikkeiden ja ravintoloiden lisäksi upean Zeedijkin buddhalaisen temppelin.

Jos käveleminen alkaa puuduttaa tai tuntuu liian hitaalta etenemistavalta, vuokraa pyörä ja huristele ympäri Amsterdamia kuin paikallinen konsonaan. Lopuksi vielä: pidä mielessä, että Amsterdam on suosittu matkakohde. Varaudu siis jonottamaan tärkeimmillä turistinähtävyyksillä ja etenkin sesonkiaikaan sietämään jonkin verran tungosta.

 

Opintomatka Amsterdamiin


Amsterdam on hyvä kohde myös erilaisille ryhmämatkoille, joten jos luokkasi, opintoryhmäsi tai vaikkapa harrastusporukkasi mielii maailmalle, voimme auttaa myös siinä. Reissuasiantuntijoimme joukosta löytyy myös erityiset ryhmämatkojen spesialistit, joten voit aloittaa Amsterdamin opintomatkan suunnittelun vaikka heti!

Amsterdam kartalla

Kruisaile pitkin kanaaleja, vetelehdi puistoissa ja kuluta luppoaikaa haaveilemalla kotoisissa kahviloissa. Pyöräile ympäri Amsterdamia, unohda ajan kulku Joordaanin kaupunginosassa ja ota selvää kaupungin värikkäästä historiasta!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kysy pois!

Aktiviteetteja Amsterdamissa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.