Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Yksin matkustavan top 5 kohteet

Yksin matkustaminen

Yksin matkustamisessa on monia hyviä puolia. Kun olet uusissa tilanteissa yksin, opit tuntemaan itseäsi uudella tavalla. Ja tietenkin vältyt matkaseuralta, joka valittaa turhasta tai ärsyttää heti alkumatkasta. Go on, explore life!

Siitä hetkestä lähtien, kun astut koneeseen olet omillasi. Ja juuri omillaan olo tuo matkaperhoset vatsaan ja myöhemmin onnistumisen tunteet pintaan. Paitsi, jos haluat, niin yksin reissaaminen loppuu heti kun saavut hostelliin. Reppureissaajat löytävät toisensa niin hostelleista, busseista kuin seikkailumatkoiltakin, joten seuraa löytyy maailmalta aina!

Vaikka päättäisitkin lähteä reissuun soolona, se ei tarkoita, että sinun pitäisi stressata matkajärjestelyistä yksin. Kun kaipaat neuvoja unelmiesi matkan toteuttamiseen, varaa aika matkasuunnitteluun asiantuntijoidemme pakeille. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

5 ehdotonta kohdetta yksin matkustavalle

Erityisesti jos olet lähdössä matkaan ensimmäistä kertaa, mikä tahansa kohde ei välttämättä ole järkevä ratkaisu. Yksin matkustamista ei kuitenkaan kannata pelätä, ja kun teet kohdevalinnan järkevästi – maisemista ja kokemuksista tinkimättä – voit lähteä matkaan hyvillä mielin.

Yksin reissun päällä ollessa löydät mitä todennäköisemmin itsestäsi uusia voimavaroja ja nokkeluutta, joka on ollut piilossa kaikki nämä vuodet. Joten ei kun suunnittelemaan…  

1. Kaakkois-Aasia 

Yksin matkustavan parhaat reissukohteetKoko Kaakkois-Aasian alue on loistava kohde yksin reissaavalle. Kakkois-Aasiassa on helppo liikkua, matkaaminen on edullista ja vaihtoehtoja riittää niin majoituksen kuin tekemisenkin osalta.

Lisäksi alueella liikkuu paljon reppureissajia, joten jos et halua kiertää nähtävyyksiä yksin tai testaat uusia ravintoloita mieluummin porukalla, on seuran löytäminen helppoa. Tutustut samanhenkisiin reissaajiin esimerkiksi, kun osallistut kiertomatkoille, vapaaehtoistöihin tai sukelluskurssille. Bongaat retkiseuraa myös esim. hostellin aamiaiselta tai illanvietoista.

2. Australia

Matkakohteita yksin matkustavalle - KILROYSen lisäksi että ajatus matkasta kirjaimellisesti maapallon toiselle puolelle on houkutteleva, niin Australia on hyvä kohde myös rennon ilmapiirin ansiosta. Australiassa reissaajalle riittää aktiviteetteja: opettele vaikka surffaamaan ja tutustu siinä samalla kurssikavereihin. Bussipassilla reissaat kätevästi rannikolta toiselle. Australiassa on paljon nuoria reppureissaajia, mikä tarkoittaa myös hyvää valikoimaa laadukkaita hostelleita ja muita edullisia yöpymisvaihtoehtoja. Ja englannin kieli auttaa tietenkin kommunikointia. 

Australiassa voit viipyä myös pidempään, jos hyödynnät Working holiday -mahdollisuuden. Hanki asianmukainen viisumi ja rahoita seikkailujasi vaikka kokonaisen vuoden verran!

3. Meksiko

Yksin matkustavan matkakohteet - Meksiko - KILROY

Salsa, tequila, ranta ja Maya-kulttuuri – Meksiko kutsuu! Moni reissaaja on menettänyt sydämensä Meksikolle. Lämmin tunnelma toivottaa reissaajan tervetulleeksi ja pian tunnet jo olevasi kotona.

Meksiko on monipuolinen kohde ja jos maltat matkata turistien täyteisestä Cancunista eteenpäin, löydät Meksikon todelliset helmet. Starttaa reissusi esimerkiksi lyhyellä espanjan kielikurssilla: opi kieltä ja tutustu samalla mahdollisiin uusiin reissukavereihisi. Jukatanian niemimaa on täynnä kauniita hiekkarantoja, hienoja sukellus- ja snorklauskohteita sekä hyviä surffikouluja. Meksikon rikas Maya-historia on niin ikään kiehtovaa katsottavaa.

Meksikosta matkustat myös helposti esimerkiksi Guatemalaan, Costa Ricaan ja Panamaan. 

4. USA

Yksin matkustavan matkakohteet - KILROYYhdysvaltoihin matkaajan kannattaa pitää mielessä, että maa on valtava, mikä tarkoittaa pitkiä välimatkoja – tämä toki on sama fakta niin yksin kuin porukallakin reissaavalle. Aina voit toki lentää paikasta toiseen, mutta todelliseen amerikkalaiseen tunnelmaan pääset perinteisellä road tripillä ja asiaankuuluvilla bensa-asemapysähdyksillä. Aloita reissusi jostakin isosta kaupungista, tutustu muihin reissaajiin hostellissa, vuokratkaa auto tai lähde tien päälle pienryhmässä.

Toisinaan suomalaisille vieras small talk on taito, jonka amerikkalaiset taitavat. Ota tästä hyöty irti: ihmisiin tutustuminen on helppoa! Säilytä maalaisjärki, mutta ihan kaikkea ei tarvitse Amerikassakaan epäillä. Juttutuokio ruokaostoksilla saattaa johtaa vaikka kutsuun Kiitospäivän perheillalliselle! 

5. Uusi-Seelanti

Yksin matkustavan matkakohteet - KILROYUusi-Seelanti on todellinen seikkailijan unelma. Oletpa sitten missä päin Uutta-Seelantia tahansa et ole koskaan 2,5 tuntia kauempana rannikosta. Paikalliset ovat äärimmäisen ylpeitä maastaan ja äärimmäisen vieraanvaraisia. Kutsu tulla syömään uuden tuttavuuden kotiin ja spontaani kaupunkikierros eivät ole harvinaisuuksia Uudessa-Seelannissa.

Uudessa-Seelannissa reissaaminen onnistuu helposti joko matkapakulla tai bussipassilla. Minne ikinä menetkin, löydät varmasti tekemistä melontaretkien, laskuvarjohypyn, vaelluksien ja hiekkadyynisurffauksen vaihtoehdoista.

Maassa on laaja hostelliverkosto ja erityisen kattava ja ilmainen turistikeskus. Australian tapaan myös Uuteen-Seelantiin voit lähteä Working holiday -viisumilla

Turvallisuus matkassa

Kun valmistaudut reissuun hyvin, sinun ei tarvitse huolehtia matkan aikana. Varaa hostellit etukäteen ainakin ensimmäisiksi päiviksi ja suunnittele reissusi huolella. Suunnitelmia voi tietenkin aina muuttaa matkan aikana, mutta lähdet reissuun turvallisemmin mielin, kun sinulla on jotakin, mitä vasten peilaat päätöksiäsi.

Lue lisää yksin matkustamisesta ja yleisestä matkaturvallisuudesta ja unohda sitten turha huolehtiminen. Jos kaipaat suunnitteluapua ja vinkkejä vaihtoehtojen rajaamiseen, varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai myymäläämme, niin suunnitellaan yhdessä. Reissaavat asiantuntijamme auttavat mielellään ja vastaavat myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä edes osaa itse kysyä!

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Matkaan yksin?

Jos olet suunnittelemassa reissuun lähtöä ilman matkaseuraa, mutta kaipaat seuraa matkan suunnitteluosioon, ota yhtyettä reissuasiantuntijoihimme. Saat vinkit sopivien aktiviteettien valintaan, suositukset matkakohteista ja hostelleista.

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.