Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Top 10 -matkat 2023

Surfer On Beach

Vuoden huikeimmat seikkailut tulevat tässä!

Jokaisella on mielessä ne omat top 10 -matkat, mutta koska maailma on täynnä upeita reissukohteita, voi valinnan tekeminen olla joskus haastavaa. Seuraavan matkakohteen valintaa helpottamaan olemme koonneet tälle sivulle joukon reissuehdotuksia vuoden 2023 seikkailuihin.

Selaa, inspiroidu ja valitse oma suosikkisi tällä sivulla esitetyistä top 10 -matkoista. Buukkaa reissut tällaisenaan tai ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri se sinun unelmiisi ja budjettiisi sopiva top 10 -matka vuodelle 2023. Kaikkiin paketteihin sisältyy lennot paikan päälle ja takaisin kotiin sekä erilaisia seikkailuja majoituksineen. 

Kun olen valmis aloittamaan oman unelmareissusi suunnittelun, varaa aika matkasuunnitteluun meidän juttusillemme. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Länsi-Australian road trip

Road trip Australian länsirannikolla vie sinut tutustumaan tähän jättiläisvaltioon niiden kaikkein perinteisimpien turistikohteiden ulkopuolelle. Tämä road trip tarjoaa reissaajalle vähän kaikkea ja esittelee samalla joukon Länsi-Australian parhaimmistosta. Kansallispuistoja, valkeita hiekkarantoja, luonnon mahtipontisuutta ja hurmaavia kaupunkeja. Australian länsirannikolla autiot syrjäseudut kohtaavat valtameren ja sademetsät.

Sisältää: Lennot, 3 hostelliyötä Perthissä, matkapakun vuokra 28 päiväksi

Alk. hinta: 3210 EUR

Kysy lisäinfoa

Japani

Japani on upeiden kontrastien maa, jossa yhdistyvät kauniit kirsikkapuut, ikivanhat temppelit, neonvaloissa loistavat kaupungit, rentouttavat kuumat lähteet ja kiehtovat ruokaelämykset. Tämän seikkailun aikana liityt muiden reppureissaajien joukkoon ja sukellat syvälle Japanin monipuoliseen kulttuuriin.

Sisältää: Lennot, 3 yön majoitus Tokiossa, 14 päivän kiertomatka

Alk. hinta: 3679 EUR

Kysy lisäinfoa

Costa Rica

Costa Rican monipuolisuus tekee siitä loistavan reissukohteen erilaisiin seikkailuihin. Tähän pakettiin sisältyy reilun viikon mittainen pätkä vapaaehtoistöitä kilpikonnien hyväksi ja lisäksi 2 viikon kiertomatka maan upeissa maisemissa. Kiertomatkan aikana pääset kokemaan maan vehreät pilvimetsät, snorklaamaan Karibianmeren turkoosissa vedessä, ihmettelemään korkeuksiin kohoavaa tulivuorta ja hyppäämään surffilaudalle Santa Teresassa. 

Sisältää: Lennot, 9 päivää vapaaehtoistöitä, 2 viikon kiertomatka Costa Rican keskiosissa

Alk. hinta: 2431 EUR

Kysy lisäinfoa

Peru & Machu Picchu

Hiekkadyynejä, herkullista ruokaa, muinaisraunioita... Siinäpä ne tärkeimmät elementit tällä Perun reissulla! Starttaa matka Limasta ja suuntaa sen jälkeen aavikoiden ympäröimään Huacachinaan, jossa voit kokeilla erilaisia aktiviteetteja (tai vain ottaa rennosti uima-altaalla). Lisäksi pääset vierailemaan läheisillä Ballestas-saarilla, ennen kuin palaat takaisin Limaan. Sitten vuorossa onkin vaellusmatka ikoniselle Machu Picchulle Inca Trail -reittiä pitkin! 

Sisältää: Lennot, 5 päivän seikkailu Perun rannikolla, 8 päivän vaellusmatka Machu Picchulle 

Alk. hinta: 2764 EUR

Kysy lisäinfoa

Etelä-Afrikka

Yhdistä samalle reissulle vapaaehtoistöitä yhteisöprojektin parissa sekä seikkailuja Etelä-Afrikan ikonisimmissa kohteissa! Pääset näkemään maan upean rannikon, bongailemaan norsuja safarille sekä tekemään merkityksellistä työtä lasten hyväksi Kapkaupungissa.

Sisältää: Lennot, reilun viikon seikkailumatka Garden Routea pitkin, kaksi viikkoa vapaaehtoistöitä Sunshine Educare -projektissa

Alk. hinta: 2091 EUR

Kysy lisäinfoa

Kesätyöt USA:ssa

Miten olisi 10 viikon pätkä ohjaajana periamerikkalaisella kesäleirillä? Kartutat kielitaitoasi ja itseluottamusta, opit uusia taitoja, saat uusia ystäviä ja nautit upeista maisemista luonnon helmassa. Leirin jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa reissata USA:ssa haluamallasi tavalla.

Sisältää: Lennot, kesätyöpaikka leiriltä ruokineen ja majoituksineen, orientaatio ja paljon muuta. Lue lisää kesätyöstä USA:ssa täältä.

Alk. hinta: 1395 EUR

Kysy lisäinfoa

Sri Lanka & Malediivit

Sri Lankan ja Malediivien yhdistelmä on varsin täydellinen reissukombo: kulttuurinähtävyydet, rehevät metsiköt, kauniit vesiputoukset ja trooppiset rantamaisemat tarjoavat perusteellisen irtioton arjesta. Tämä reissukokonaisuus alkaa 11 päivän joogaretriitillä Sri Lankassa, josta matka jatkuu Malediiveille reilun viikon mittaiselle saarihyppelykierrokselle.

Sisältää: Lennot, 11 päivän joogaretriitti Sri Lankassa, 8 päivän saarihyppelykierros Malediiveilla

Alk. hinta: 2733 EUR

Kysy lisäinfoa

Road trip Uudessa-Seelannissa

Road trip Uuden-Seelannin Eteläsaarella on mykistävä kokemus: vuorijonoja, kultaisia rantoja, jäätiköitä, sademetsiä, vuonoja, extreme-lajeja ja eläimiä valaista kea-papukaijoihin. Koe täyslaidallinen Eteläsaaren helmiä tällä upealla road tripillä!

Sisältää: Lennot, 2 yötä Christchurchissa, matkapakun vuokraus 22 päiväksi

Alk. hinta: 2520 EUR

Kysy lisäinfoa

Balkan

Valmistaudu tutkimusmatkaan kauniin Balkanin niemimaan ja Kreikan halki. Aloita reissu Dubrovnikista, jatka matkaa Balkanin läpi, seikkaile Kreikan saaristossa ja lennä kotiin Ateenasta.

Sisältää: Lennot, 12 päivän seikkailu Balkanin halki

Alk. hinta: 1957 EUR

Kysy lisäinfoa

Bali

Täydellinen Bali-kokemus odottaa. Bali on ollut reppureissaajien suosiossa jo vuosia, eikä mikään ihme: Bali ja sen ympäristö tarjoavat täydelliset puitteet huikeille seikkailuille. Tämän seikkailun aikana liityt mukaan 9 päivän kiertomatkalle, joka vie sinut Balin parhaimmiston äärelle ja lisäksi rentoudut joogaleirin merkeissä.

Sisältää: Lennot, 9 päivän kiertomatka, 5 päivän joogapaketti

Alk. hinta: 2620EUR

Kysy lisäinfoa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.