Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Top 10 -matkat 2022

Australia Port Campbell Victoria Guy On Beach

Vuoden huikeimmat seikkailut tulevat tässä!

Jokaisella on mielessä ne omat top 10 -matkat, mutta koska maailma on täynnä upeita reissukohteita, voi valinnan tekeminen olla joskus haastavaa. Seuraavan matkakohteen valintaa helpottamaan olemme koonneet tälle sivulle joukon reissuehdotuksia vuoden 2022 seikkailuihin.

Selaa, inspiroidu ja valitse oma suosikkisi tällä sivulla esitetyistä top 10 -matkoista. Buukkaa reissut tällaisenaan tai ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri se sinun unelmiisi ja budjettiisi sopiva top 10 -matka vuodelle 2022. Kaikkiin paketteihin sisältyy lennot paikan päälle ja takaisin kotiin sekä erilaisia seikkailuja majoituksineen. 

Kun olen valmis aloittamaan oman unelmareissusi suunnittelun, varaa aika matkasuunnitteluun meidän juttusillemme. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Working Holiday Australiassa

Haaveiletko eeppisestä Working Holiday -reissusta Australian auringon alla? Kauas ja yksin matkustaminen saattavat aiheuttaa jännitystä ja perhosia vatsanpohjassa, ja juuri tästä syystä laitoimme kasaan paketin, jonka tarkoitus on helpottaa Working Holiday -matkasi alkumetrejä. Pääset sujuvaan alkuun, kun sinulla on majoitukset ja bussipassit kunnossa - näin voit rauhassa keskittyä uuteen aikavyöhykkeeseen ja ympäristöön sopeutumiseen sekä työpaikan etsimiseen.

Sisältää: Lennot, 4 yön starttipaketti Sydneyyn, 30 päivän bussipassi Australian itärannikolle, 10 yön hostellipassi

Alk. hinta: 2162 EUR

Kysy lisäinfoa

Thaimaa

Haluaisitko yhdistää merkityksellisen reissaamisen, urbaanielämän ja upeat luontokokemukset samaan pakettiin? Ota siinä tapauksessa harkintaan tämä Thaimaan matkakombo! Aloita reissu seikkailemalla Bangkokin kaduilla ja jatka matkaasi sitten vapaaehtoistöihin norsujen pelastuskeskukselle. Arvokkaan ja työntäyteisen viikon päätteeksi luvassa on eteläisen Thaimaan hulppeita hiekkarantoja ja kauniita kansallispuistoja.

Sisältää: Lennot, saapumispaketti Bangkokissa, 8 päivää vapaaehtoistöitä, 8 päivän kiertomatka eteläisessä Thaimassa

Alk. hinta: 1700 EUR

Kysy lisäinfoa

Costa Rica

Costa Rican monipuolisuus tekee siitä loistavan reissukohteen erilaisiin seikkailuihin. Tähän pakettiin sisältyy reilun viikon mittainen pätkä vapaaehtoistöitä kilpikonnien hyväksi ja lisäksi 2 viikon kiertomatka maan upeissa maisemissa. Kiertomatkan aikana pääset kokemaan maan vehreät pilvimetsät, snorklaamaan Karibianmeren turkoosissa vedessä, ihmettelemään korkeuksiin kohoavaa tulivuorta ja hyppäämään surffilaudalle Santa Teresassa. 

Sisältää: Lennot, 9 päivää vapaaehtoistöitä, 2 viikon kiertomatka Costa Rican keskiosissa

Alk. hinta: 2431 EUR

Kysy lisäinfoa

Peru & Machu Picchu

Hiekkadyynejä, herkullista ruokaa, muinaisraunioita... Siinäpä ne tärkeimmät elementit tällä Perun reissulla! Starttaa matka Limasta ja suuntaa sen jälkeen aavikoiden ympäröimään Huacachinaan, jossa voit kokeilla erilaisia aktiviteetteja (tai vain ottaa rennosti uima-altaalla). Lisäksi pääset vierailemaan läheisillä Ballestas-saarilla, ennen kuin palaat takaisin Limaan. Sitten vuorossa onkin vaellusmatka ikoniselle Machu Picchulle Inca Trail -reittiä pitkin! 

Sisältää: Lennot, 5 päivän seikkailu Perun rannikolla, 8 päivän vaellusmatka Machu Picchulle 

Alk. hinta: 2764 EUR

Kysy lisäinfoa

Etelä-Afrikka

Miltä kuulostaisi safari Krugerin kansallispuistossa Etelä-Afrikassa? Huikeiden luontomaisemien lisäksi pääset mitä todennäköisimmin bongaamaan jos jonkinlaisia villieläimiä: leijonia, norsuja, virtahepoja, seeproja... Eli ei muuta kuin kamera valmiiksi ja menoksi! Viiden päivän safarimatkan jälkeen vuorossa on vajaan viikon mittainen vierailu Kapkaupungissa, jossa voit tutustua kaupunkiin rauhassa ja viettää aikaa haluamallasi tavalla.

Sisältää: Lennot, 5 päivän seikkailu Krugerin kansallispuistossa, 6 päivän visiitti Kapkaupungissa

Alk. hinta: 2144 EUR

Kysy lisäinfoa

Vapaaehtoistyöt Kapkaupungissa

Haluaisitko lähteä työskentelemään yhteisöprojektiin Etelä-Afrikkaan ja kokemaan maan perspektiivistä, joka poikkeaa tavallisesta turistilomailusta? Sunshine Educare on esikoulu, joka toimii paikallisten lasten hyväksi Wolwerivierin yhteisössä. Vapaaehtoisena olet mukana auttamassa paikallisia työtekijöitä esikoulun päivittäisissä askareissa ja tukemassa lasten kehitystä erilaisin aktiviteetein ja harjoituksin. Vapaa-aikasi voit puolestaan viettää tutustumalla kauniiseen Kapkaupunkiin!

Sisältää: Lennot, 3 päivän orientaatio Kapkaupungissa, 3 viikkoa vapaaehtoistöitä

Alk. hinta: 1882 EUR

Kysy lisäinfoa

Sri Lanka & Malediivit

Sri Lankan ja Malediivien yhdistelmä on varsin täydellinen reissukombo: kulttuurinähtävyydet, rehevät metsiköt, kauniit vesiputoukset ja trooppiset rantamaisemat tarjoavat perusteellisen irtioton arjesta. Tämä reissukokonaisuus alkaa 11 päivän joogaretriitillä Sri Lankassa, josta matka jatkuu Malediiveille reilun viikon mittaiselle saarihyppelykierrokselle.

Sisältää: Lennot, 11 päivän joogaretriitti Sri Lankassa, 8 päivän saarihyppelykierros Malediiveilla

Alk. hinta: 2733 EUR

Kysy lisäinfoa

Nepal

Kulttuuria, Himalajan vuoristomaisemia, temppeleitä, paikallisruokaa ja maaseudun rauhaa - näistä elementeistä koostuu tämä reilun viikon mittainen Nepalin reissukokonaisuus. Aloita matka tutustumalla nepalilaiseen kulttuuriin lähietäisyydeltä mm. yöpymällä paikallisen perheen luona ja ottamalla osaa heidän päivittäisiin askareisiinsa. Tämän jälkeen luvassa on 3 päivän itsenäinen vaellus Poon Hill -reittiä pitkin.

Sisältää: Lennot, 5 päivän kiertomatka, 3 päivän vaellus

Alk. hinta: 1925 EUR

Kysy lisäinfoa

Bali

Bali on trooppinen, rento ja budjettiystävällinen. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen tai vaikkapa jo viides reppureissusi, Baliin voi aina luottaa. Tällä reissulla pääset ensin harjoittamaan surffaustaitojasi kolmen päivän ajan, jonka jälkeen luvassa on rentoutumista saarihyppelyn muodossa, kun seilaat kohteesta toiseen ja nautit leppoisasta rantaelämästä.

Sisältää: Lennot, 3 päivän surffikurssi, 2 viikon saarihyppelykierros

Alk. hinta: 1984 EUR

Kysy lisäinfoa

Meksiko & New York

Miltä kuulostaisi värikkään Meksikon ja sykkivän New Yorkin yhdistelmä? Starttaa reissu lentämällä Meksikoon, jossa vietät seuraavat kaksi viikkoa kierrellen pääkaupunki Méxicoa, muinaisraunioita, paikallistoreja ja cenoteja, ja huipenna seikkailu Playa del Carmenin hiekkarannoille. Meksikon visiitin jälkeen vietät 4 yötä New Yorkin sykkeessä tutustuen kaupunkiin omatoimisesti.

Sisältää: Lennot, 2 viikon kiertomatka Meksikossa, 4 yön majoitus New Yorkissa

Alk. hinta: 2721 EUR

Kysy lisäinfoa

Tulevat tapahtumat

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.