Explore life philosophy

Explore life -filosofia summaa kaiken sen, mihin me KILROYlaiset uskomme. Olipa kyse sitten reissaamisesta maailman ympäri, vapaaehtoistöihin heittäytymisestä tai ainutlaatuisen koulutuskokemuksen hankkimisesta ulkomailla opiskellessa, kaiken keskiössä on oman henkilökohtaisen potentiaalisi kehittäminen. Elämässä ei ole kyse itsensä löytämisestä. Elämä on itsensä ja omien polkujen luomista.   

Explore life -manifesti
Life is about exploring the moments that matter. Moments that no one can take away from you, that will stay with you forever.

Maybe it’s time to leave and discover what you always wanted to achieve, find the places you always dreamt of, but only vaguely imagined experiencing.

Perhaps you need to challenge yourself; realize who you are and embrace who you are becoming.

Perhaps you just have to get lost to find yourself.

There is something out there that will define you!


Explore life - Matkat, reissut, seikkailut


KILROY on avain oveen ja ovi maailmaan. Tarjonnastamme löytyy tuhansia seikkailuja ja retkiä, jotka varmasti nostavat matkakuumeen. Reissaa kavereiden kanssa ja tapaa uusia kavereita matkan varrella – jaa uudet kokemukset samanhenkisten maailmanvalloittajien kanssa. Räätälöimme reissusi juuri niin kuin haluat ja sisällytämme matkasi varrelle juuri ne sinua kiinnostavat kohteet. Ja kun olet valmis, yhdistämme kaikki unelmasi yhdelle eeppiselle reissulle maailman ympäri!

Surffaa aalloilla, sukella salaisuuksien lähteille tai tee vapaaehtoistyötä siellä missä apua kaivataan. Lähde uskomattomille safareille tai piirrä kartalle oma road trippisi. Tai miksi et liittyisi kielikurssille – kätevä tapa saada kosketus autenttiseen paikalliseen elämänmenoon. Keskustelut paikallisten kanssa ovat usein reissun parasta antia.

Explore life - Opiskelu ja työharjoittelu


Haluamme, että toteutat unelmasi ulkomailla opiskelusta, koska opiskelu ulomailla, vieraalla kielellä ja monikulttuurisessa ympäristössä antaa opintoihin lisäsisältöä, jota et yksinkertaisesti saa sisällytettyä opintosuunnitelmaasi kurssien muodossa.

Joten lähde vaihtoon tai opiskele vaikka koko tutkinto ulkomailla. Hanki kokemuksia ja kavereita, opi uutta ja tutustu tulevaisuuden kansainvälisiin tekijöihin. Seikkaile opiskelijaelämän pyörteissä ja pätevöidy tulevaisuuttasi varten. KILROYn kautta voit lähteä myös työharjoitteluun ulkomaille. Ja jos olet tosissasi urheilun kanssa ja haluat yhdistää opinnot urheilu-uraasi, kurkkaa urheilustipendimahdollisuudet

Explore life ...ilman vararikkoa!

Tiedämme ettei matkustaminen ole halpaa hommaa. Matkalla voi olla vaikea rajoittaa mielitekoja, kun uusia seikkailuja aukeaa edessäsi – ja miksi pitäisikään rajoittaa! Lukaise ohjeita budjetointiin ja harkitse Working Holiday -viisumia matkakassasi kartuttamiseksi matkan aikana. Vähäisetkin rahat riittävät pitkälle hyvällä suunnittelulla, ja ainahan voit päivittää KILROYn lahjakortit listallesi Joulupukkia ja kummitätiä varten. 

Joka tapauksessa muista pakata reissullesi mukaan ISIC-korttisi ja hyödynnä sen tuomat edut maailmalla. Saat ISIC-kortilla alennuksia ja etuja yli 130 maassa ja hyppysissäsi on jo yli 42 000 etua ravintoloista, museoista, huvipuistoista, vaatteista, kirjoista, elektroniikasta jne. Kuulostaa aika hyvältä, eikö?

Mitä vielä odotat?
Menoksi!
Contact